top of page

Uitvoerder Maurice van Rosmalen al helemaal thuis bij MAURER

MAURER heeft met Maurice van Rosmalen sinds 1 januari 2024 een nieuwe uitvoerder en hij is al helemaal thuis bij MAURER Netherlands. De afgelopen weken werkte hij met de heren van Zegstroo aan de stofkappen van de grote opleggingen van de Goyerbrug, hebben we de meervoudige lamellenvoeg van de Prins Willem Alexanderbrug geïnspecteerd en heeft hij samen met de heren van TPM/VDS en Rowij de eerste meters geluidsarme nieuwbouwvoegen (MAURER XC1) ingebouwd in de A9 BaHo bij het grote werk van Veenix."Het voelt als thuiskomen bij zowel MAURER als de diverse vaste partners die MAURER heeft", begint Maurice zijn verhaal. "De afgelopen weken hebben we thuis met mijn zoon, die zeer onverwacht in het ziekenhuis belandde, best wel wat meegemaakt. Daardoor is mijn start bij MAURER anders verlopen dan gepland, maar als je dan ziet hoe dat binnen het bedrijf wordt opgepakt en hoe partners daar met je over kunnen praten, dan geeft dat een erg goed gevoel. Het is niet vanzelfsprekend dat de samenwerking binnen het bedrijf en met partners, en daarvan is communicatie een heel essentieel onderdeel, zo makkelijk gaat."


Terwijl hij afgelopen week de inbouw van de XC1 voegovergangen bij Veenix begeleidde, werd hij door een van de mannen van VDS, waarmee hij nog nooit gewerkt had, aangesproken met de vraag: "Leuk dat we elkaar nu voor het eerst zien, maar even nog veel belangrijker, hoe is het nu met je zoon?" Maurice vervolgt: "Ik stond werkelijk helemaal perplex. Hoe wist hij dat er iets met mijn zoon was gebeurt? En wat mooi dat die interesse er is." Daarna zegt hij: "En dan krijg je als antwoord dat er over je gesproken wordt als de klik er met iemand is en als ze een goed gevoel hebben over de toekomstige samenwerking. Dat is toch mooi!".


Tot slot besluit Maurice zijn verhaal: "Gelukkig gaat het met mijn zoon de goede kant op al zal die bikkel nog lange tijd nodig hebben om weer helemaal te herstellen. Mede door dit alles zo voel ik me binnen een maand al wel helemaal thuis bij MAURER! En als ik zie en hoor wat er de afgelopen weken aan nieuwe werken is binnengekomen en waarvoor we nog benaderd worden, dan kan ik hier voorlopig nog wel uit de voeten en heerlijk werken!"

bottom of page