top of page

Drukke en succesvolle zomerperiode

MAURER heeft in de zomerperiode samen met zijn partners ZegstrooMultiSupport, Rowij Bouwchemie, Van Drunen Sloopwerken en R.Breure behoorlijk wat meters MAURER XC1-R voegovergangen ingebouwd en modificaties doorgevoerd.


Binnenkort gaan we verder met het inbouwen van voegovergangen in Vught, Sittard, Delwijnen, Wezep, Heerhugowaard, BAAK en Groningen terwijl we ook nog diverse opleggingen leveren en inspecties uitvoeren aan bruggen in Zeeland.


Daarna zullen we in Almere nog voegovergangen inbouwen en zal aan het einde van dit jaar een start gemaakt gaan worden met het inbouwen van de eerste voegovergangen in de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht (VeenIX). De komende jaren zullen daar nog ruim 1600 meter geluidsarme voegovergangen worden aangebracht.


Met deze mooie opdrachten in de pocket en de vervangingsopgave die voor de deur staat, prijzen we ons gelukkig met deze en onze andere vaste partners. Samen gaan we mooie jaren tegemoet waarin we met kwaliteit, goede producten en vakmanschap de Nederlandse wegen weer een stukje veiliger, duurzamer en stiller maken.

T5/A10 Zuidasdok, Bouwcombinatie Nieuw-Zuid - 36 meter MAURER XC1-R

A7 KW22 Ring Groningen, Combinatie Herepoort - 126,4 meter MAURER XC1-R

T5/A10 Zuidasdok Bouwcombinatie Nieuw-Zuid - 36 meter MAURER XC1-R

A29 Heinenoordtunnel, Dura Vermeer - aanpassingen 12 MAURER D80-R voegovergangen

T5/A10 Zuidasdok, Bouwcombinatie Nieuw-Zuid - aanbrengen SAMI, tricoflex-langsvoeg en schijnvoegen

T5/A10 Zuidasdok, Bouwcombinatie Nieuw-Zuid - 36 meter MAURER XC1-R

Comments


bottom of page